Voor wie wij werken

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Nuzon.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen en helpen u graag verder. Ook aannemers en dakdekkers werken graag met ons samen.

Voor particulieren

Als particulier bent u bij NuZon aan het juiste adres, alle systemen worden exact op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.

U kunt zelf uw gewenste configuratie opgeven of een adviseur van NuZon bij u thuis laten komen om de situatie te bekijken. U kunt uw systeem bestellen als DHZ-pakket maar installatie door NuZon is uiteraard ook mogelijk. De aanpassing van de meterkast kunnen wij dan ook meteen voor u verzorgen.

Dit alles gebeurt door zeer kundige en ervaren monteurs. Ook helpen onze adviseurs u met uw subsidieaanvraag en aanmelding hiervan, desgewenst kunnen wij ook het contact met het energiebedrijf voor u verzorgen.

Bedrijven

Nuzon heeft een ruime ervaring met het plaatsen van grote systemen op bedrijfsdaken. Wij hebben systemen geplaatst in Spanje, Frankrijk, België en uiteraard Nederland.

Het engineeren van grote systemen (>50 kW) vergt veel kennis en ervaring, denk hierbij aan draadschema’s en opstellingstekeningen die een vereiste zijn voor de aansluiting door het energiebedrijf. Wij hebben een aantal specialisten op dit gebied waardoor u verzekerd bent van een optimaal presterend systeem.

Ook kunnen wij u voor dit soort systemen een onderhoudscontract en systeembewaking op afstand aanbieden.

Overheid

Bent u een gemeente of provincie en wilt u zonne-energie stimuleren, dan kan NuZon u hierbij kundig adviseren. Wij zien vaak dat overheden (overigens met de beste bedoelingen) een verkeerd subsidiebeleid voeren waardoor de actie volledig zijn doel mist.

Onder- of oversubsidiëring of verkeerde voorwaardes zorgen er voor dat de actie niet het gewenste resultaat heeft. Ook kan Nuzon de projectbegeleiding en administratie doen en een speciale aanbieding maken voor de inwoners van uw gemeente of provincie.

Dakdekkers

Schoenmaker blijf bij je leest; Heeft u een dakdekkersbedrijf en vraagt uw klant om zonnepanelen dan is NuZon een goede partner voor u.

Aangezien u deze vraag steeds meer zult krijgen, is het wellicht verstandig om een vaste partner te zoeken. U kunt ervoor kiezen de gehele installatie uit te besteden aan Nuzon of u kunt bij ons een compleet systeem kopen om het vervolgens zelf te installeren.

In beide gevallen kunt u rekenen op professioneel advies en medewerking zodat u weer een tevreden klant heeft.

Aannemers

Wanneer u als aannemer gevraagd wordt zonnepanelen te plaatsen kunt u ook contact opnemen met NuZon. U stuurt ons het bestek en wij bekijken dan welk systeem er geleverd en geïnstalleerd moet worden.

Desgewenst houden wij contact met de E-installateur om ervoor te zorgen dat de juiste aansluitingen op de juiste plek komen zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Daarna kunt u er voor kiezen om de panelen zelf te plaatsen maar u kunt het systeem ook door Nuzon laten installeren. Wij zijn als bedrijf VCA* gecertificeerd zodat u veiligheidstechnisch ook geen enkel risico loopt.

Installateurs

Voor installateurs is NuZon de juiste partner. U kunt bij Nuzon losse componenten of complete systemen kopen, uiteraard krijgt u dan een dealerkorting op de normale verkoopprijs.

Het voordeel van het inkopen van complete systemen is dat u als installateur niets op voorraad hoeft te houden, u krijgt de pakketten namelijk exact op maat aangeleverd, u hoeft dus niets meer te zagen, te boren of op maat te maken.

Desgewenst kunnen wij het systeem bij uw klant laten bezorgen zodat u alleen nog maar uw monteurs hoeft te sturen. Wanneer u geen ervaring heeft met het installeren van zonnepanelen kunt u instructie krijgen van één van onze monteurs, zij instrueren uw monteurs en leren ze de kneepjes van het vak.